Custom Zadels

Custom zadels maakt onderdeel uit van CUSTOM Saddlery. CUSTOM Saddlery is een van de grootste zadelmakers in Amerika en heeft zich nu ook gevestigd in Europa, waaronder Nederland. CUSTOM Saddlery werkt al jarenlang met gerenommeerde topruiters waaronder Steffen Peters, die voor dit merk ook een zadel ontworpen heeft. CUSTOM zadels staan vooral bekend om het comfort en de perfecte pasvorm.

 

Wilt u ook graag een perfect zittend zadel dat goed op uw paard past? En wordt u ook een beetje gek van alle “op maat” gemaakte zadels die uiteindelijk niet blijken te passen? U bent dan bij CUSTOM maatzadels aan het goede adres. 

 

CUSTOM  zadels biedt u en uw paard de oplossing met zijn revolutionaire maatzadels, door de speciaal ontwikkelde stalen boom zijn CUSTOM zadels goed aan te passen. Paarden veranderen, door training worden paarden breder omdat ze meer spieren krijgen. Paarden kunnen ook terugvallen in hun bespiering wegens een blessure. Het gevolg is dat een zadel niet meer goed op een paard ligt.

 

Voor het leveren van top prestaties behoort een zadel perfect te passen, ongeacht welke discipline er mee beoefend wordt.