Sponsoring


Ted Kop Jansen Horses

 

Sport- en handelsstal gespecialiseerd in Friese dressuur paarden t/m Grand Prix niveau.

Vaste wedstrijd Amazone Iris Klein.

www.kopjansen.nl


Danielle van Mierlo

Ik ben Danielle Van Mierlo en heb mijn eigen dressuurstal in Maasland. Hier train ik met plezier mijn eigen paarden, die al van jongs af aan bij mij komen, tot het hoogst haalbare niveau. 

Al vanaf 2013 ben ik ambassadrice van Lamantia Couture Nederland! Top op de dag van vandaag ben ik daar enorm trots op. De jassen van Lamantia Couture Nederland zitten erg mooi en zijn van goede kwaliteit. Niks is te gek en je kan je wedstrijdoutfit naar eigen wens samenstellen.  Ik ben blij dat ik Lamantia Couture Nederland mag dragen en op naar nog heel veel mooie successen!

 


Liesbeth Geven

 

 


Dinja van Liere

Hoi ik ben Dinja van Liere ik ben 27 jaar en ik woon in Werkendam. Ik heb mijn eigen bedrijf genaamd Dinja van Liere Dressage.

Ik train mijn paarden en ik geef les op Stal de Selevia Hoeve in Werkendam. Daarnaast rijd ik ook nog enkele paarden bij Hengstenstation van Uytert in Heerewaarden. Ik rijd op alle niveaus van 3 jarige jonge paarden competitie tot aan Grand Prix.

 

Op het moment ben ik veel actief in de jonge paarden competities zoals de subli en Pavo cup, maar ook in bijvoorbeeld de Hengstencompetitie met verschillende jonge goed gekeurde hengsten.

 

Ik word sinds 2015 gesponsord door Lamantia Couture Nederland, en ik ben ontzettend blij met deze samenwerking! Ik vind dat dit merk echt staat voor een sportief en altijd weer vernieuwende look maar daarbij toch heel chique is. En dat is echt iets wat mij onwijs aanspreekt.

Daarnaast ben ik heel enthousiast over de mooie pasvorm en comfortabele stof van de jasjes.

 


Joyce Heuitink

So proud to represent the gorgeous brand #LamantiaCouture! It was a huge honor to be asked if I wanted to wear their competition jackets! So from now on, also my tailcoat will be from Lamantia Couture! Thank you Elise Basfor this partnership, I will wear your jackets with pride!


Vai Bruntink

Mijn naam is Vai Bruntink en bij deze vertel ik jullie graag iets meer over mijzelf en mijn samenwerking met Lamantia Couture NL. Sinds 2012 run ik samen met mijn vriend Sjak Laarakkers ons eigen bedrijf genaamd Stal Laarakkers in het drentse dorpje Vledderveen. Onze passie is de dressuursport en ik start zowel jonge talenvolle paarden in o.a. de pavo cup en subli cup als oudere paarden in de subtop tot en met de Grand Prix. Twee bekende paarden zijn bijvoorbeeld de hengsten Ebony en Cum Laude. Sinds vele jaren word ik gesponsord door het exclusieve merk Lamantia Couture NL.

De jasjes van Lamantia Couture stralen veel kwaliteit uit en daarbij kun je ze geheel naar eigen wens laten ontwerpen. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om bijvoorbeeld je jasje en je cap precies bij elkaar te laten matchen. Naast het feit dat de jasjes gewoon ontzettend mooi zijn zitten ze ook heel lekker en de stevige stof geeft voor iedere lichaamsvorm een optimaal silhouet en de stof is daarnaast ook heel goed ademend.

Ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van het team Lamantia Couture NL.

 

www.stallaarakkers.nl


Lara van Nek

Hallo, mijn naam is Lara van Nek en ben 15 jaar. Ik zit in Havo 4 en woon in Wijdewormer. Paardrijden is mijn grootste hobby zo lang ik mij dat kan heugen! Ik rijd zowel paarden als pony’s maar doordat ik erg gegroeid ben, stop ik na dit jaar met de pony’s! Ik start met mijn paarden bij de junioren en hoop ooit Grand-Prix te worden! Met mijn lieve merrie Fariska ( Vivaldi) heb ik inmiddels 3 EK’s gereden met elk jaar een team medaille maar we hebben ook individuele medailles gewonnen! In 2020 heb ik Nederland in Hongarije mogen vertegenwoordigen op het EK pony’s met Baumann’s Despino NRW.

Sinds een jaar of 3 word ik door Lamantia Couture Nederland gesponsord met supermooie wedstrijdjasjes die ik met heel veel trots draag. Buiten dat het echt supermooie jasjes zijn, zijn het ook super comfortabele jasjes die heerlijk zitten. Ik ben daar heel blij en dankbaar voor en hoop dat Elise Bas nog heel lang het vertrouwen in mij houdt. Elise dank je wel!

www.stal104.nl


Maud de Reu

Mijn naam is Maud de Reu, ik ben 21 jaar jong en geboren en getogen in Zwolle. Ik rijd al paard sinds dat ik acht jaar ben, en sinds 2015 kom ik fanatiek uit in de Para dressuur. Ik ben Para dressuur amazone door mijn aangeboren spierziekte SMA type 3.

Momenteel rijd ik mee op het hoogste niveau en zit ik samen met mijn topper Webron N.O.P. in het A-kader, en ben ik nu voor het tweede jaar op rij opgenomen in het KNHS-Talententeam. Ons grote doel/droom is om ons te selecteren voor de Paralympische spelen. Naast het rijden doe ik nog een deeltijdstudie Rechten aan de Open Universiteit, op deze manier kan ik mijn sport en studie goed combineren.

 

Al sinds ik mij kan herinneren kwam ik tijdens grote evenementen altijd even een kijkje nemen bij de mooie stand van Laxantia Couture NL Altijd even gezellig een praatje en weg zwijmelen bij de prachtige jassen. 2019 was een jaar voor ons waarin alles in sneltreinvaart ging, ik werd toen opgenomen in het KNHS-talententeam, we behaalden onze laatste score om opgenomen te kunnen worden in het A-kader en hebben veel mooie wedstrijden gewonnen. Dit jaar was ook het jaar dat ik trotse sponsoramazone voor Lamantia Couture Nederland werd. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij en trots dat ik met deze prachtige jassen mag schitteren in de ring!!

 

 


Esra de Ruiter

Mijn naam is Esra de Ruiter en ik ben 26 jaar. Je kunt me kennen van het programma PaardenpraatTV, Drafgekeurd, mijn eigen Social Media kanalen of van ons bedrijf 'Dressuurstal de Ruiter'. Ik rijd al sinds ik klein ben dressuurwedstrijden. In 2016 heb ik een ernstig ongeluk gehad, waardoor ik nu ook paradressuur amazone ben. In alles wat ik doe probeer ik zo veel mogelijk plezier te hebben en te leren. Daarnaast geloof ik dat je alles kunt doen wat je wilt, zélfs met een handicap. Vroeger wilde ik graag Lichte Tour amazone worden zodat ik in een mooie slipjas kon rijden, maar ik wist niet of dat ooit zou lukken. In 2019 is mijn droom uitgekomen en heb ik mijn allereerste Lichte Tour wedstrijd gereden in een prachtige jas van Lamantia Couture! Omdat ik nog veel vaker het ongelofelijke gevoel wil ervaren als ik zo'n lange jas draag is mijn volgende doel Grand Prix, haha! Sinds 2018 word ik gesponsord door Lamantia Couture en mag ik op wedstrijden, shows en voor shoots de mooiste jassen aan. Ik voel me het gelukkigste prinsesje op aarde als ik ze draag en zit daardoor met extra zelfvertrouwen op het paard.


Jennifer Sekreve

Hallo allemaal! Ik ben Jennifer Sekreve en woon in Elspeet (Veluwe). Hier run ik samen met Johan Hamminga een dressuurstal.

Ik rijd elke dag veel hele leuke dressuurpaarden waaronder een paar KWPN gekeurde hengsten. Waar ik eerst voornamelijk veel jonge paarden reed, oa pavo cup, subli cup, hengstencompetitie, heb ik nu eigenlijk best een aantal paarden in de subtop.

Super leuk vind ik en inmiddels ook al een paard in de Grand Prix. Natuurlijk hebben we ook altijd nog jonge talenten als opvolging staan. Dus blijft het rijden ook altijd veelzijdig. Naast het rijden geef ik ook best veel lessen en geef ik clinic’s.

Ik ben altijd onwijs blij met de jassen van Lamantia Couture!! Ze zijn super chique en passen ontzettend goed en zitten daardoor super lekker en makkelijk! Ook kun je eigenlijk alle creatie’s die je maar kunt bedenken laten maken. Van chique en subtiel tot heel opvallend en veel bling bling. Elise is een heel leuk, enthousiast en positief persoon om mee samen te werken. Deze jasjes zijn echt een aanrader 😉

 


Tatiana Makarova

Happy to announce my collaboration with amazing @lamantia_couture_nederland this is a top quality brand which makes all competition jackets and accessories to it.

When I saw it first time I fell in love with this jackets and details. How the jackets look on each rider, despite different figures and proportions, is fantastic! Super elegant and chic!

I’m very proud to be a part of the team!

@ Netherlands


Engie Wallace & Kyra Jonker

 

Ik ben met Elise in contact gekomen toen ik mijn eerste slipjas van Lamantia Couture liet aanmeten.

Deze eerste jas draag ik nog steeds met heel veel plezier en is nog even mooi na al die jaren wassen en dragen. 

Sinds een aantal jaar wordt ik samen met mijn dochter Kyra gesponsord door Lamantia Couture NL.

Naast sponsoring is er tussen ons een hele mooie samenwerking ontstaan.

Custom Zadels maakt samen met Lamantia prachtige matching creaties. Denk hierbij aan de stoffen of Swarovski details welke terug komen in zowel het zadel als de rijjas.